Let’s travel together.

Calatoreste cu GreekExplorer

Asa cum iti spuneam, casa mea este Grecia, loc in care calatoresc cu drag tot timpul anului si in care nu am timp sa ma plictisesc, Grecia fiind o destinatie care iti ofera de toate: plaje intinse, orase frumoase, zone autentice, cu traditii si obiceiuri, munti inalti, insule spectaculoase, zone incarcate de istorie (Muntele Olimp, Manastirile de la Meteora), mancare delicioasa, iar lista poate continua.

Pe langa Grecia calatoresc peste tot prin lume (desi raman fidel zonei Marii Mediteraneene pe care o iubesc!) cu ajutorul agentiei de turism care mi-a dat vocea si personalitatea pe care o am astazi: agentia de turism Tramp Travel.

Te invit si pe tine sa cunosti agentia de turism Tramp Travel si sa calatoresti alaturi de noi.

Pe langa programele obisnuite pe care le are agentia, de-a lungul fiecarui an voi organiza si eu cu ei tururile “Greek Explorer”. Sunt tururi de descoperire a unor destinatii din Grecia dar si tururi in zone cu traditii si obiceiuri, zone in care poti incerca diverse activitati si mai ales zone mai putin cunoscute din aceasta tara. Mai multe detalii gasesti pe pagina “Turul Greek Explorer”, tur pilot ce a avut loc in 2015 si a avut ca scop principal promovarea frumusetii Greciei.

Despre Tramp Travel 

Tramp Travel este unul dintre cei mai cunoscuti operatori de turism de pe Riviera Olimpica a Greciei, fiind prezent pe piata turistica din Romania inca din 1996, prin intermediul agentiilor partenere. Incepand cu 2004, Tramp Travel este prezent in Romania prin agentia proprie cu sediul in Sibiu iar din noiembrie 2014 prin agentia cu sediul in Bucuresti.

Din 2004 pana in prezent au calatorit in Grecia cu Tramp Travel aproximativ 100,000 de turisti.

In noiembrie 2011 , Tramp Travel semneaza un parteneriat cu Happy Tour, cea mai mare agentie de turism din Romania, detinuta de fondul de investitii spaniol GED, devenind agentie asociata Happy Tour, cu exclusivitate pentru judetul Sibiu.

De-a lungul celor 13 ani de activitate in Romania, agentia Tramp Travel a devenit cunoscuta in special ca touroperator pe destinatia Grecia. Oferta acesteia fiind mult mai diversificata, de la sejururi de tip charter cu autocar sau avion in Grecia, Turcia, Bulgaria, Spania sau Croatia, la circuite culturale sau de tip pelerinaj in Europa, city break-uri, croaziere, excursii scolare sau vacante exotice!

Calitatea serviciilor oferite, strategia de pozitionare a preturilor, cu un raport foarte bun pret-calitate, precum si dezvoltarea retelei de agentii partenere in tara au facut din Tramp Travel o companie de succes.

Misiunea Tramp Travel  este aceea de a veni in intampinarea dorintelor tale cu solutii personalizate si de a propune vacante memorabile!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.