Let’s travel together.

Cine este Greek Explorer

greek-explorer_logo-final-art-square

Eu sunt Greek Explorer si sunt un calator pasionat de tot ce inseamna Grecia si experiente autentice.

Prima intalnire cu Grecia am avut-o acum multi ani, nici eu nu-mi mai aduc aminte cand anume. De cand am ajuns aici, m-am indragostit de meleagurile acestea inconfundabile, de zonele atat de diferite unele de altele (Grecia are si munte, si mare, zona continentala si mai ales multe insule!), de ospitalitatea cu care am fost primit, de apa albastra a marii si de mancarurile grecesti. Parca nicaieri in lume nu am gasit mancaruri mai gustoase (si mai sanatoase)!

Chiar daca nu stiu prea multe despre locul in care m-am nascut, stiu ca locul meu de suflet este Grecia si ma bucur sa pot impartasi cu tine  frumusetea pe care o gasesc la tot pasul si lucrurile pe care le traiesc zi de zi, aici, acasa, in Grecia.

Mai mult decat atat, chiar daca Grecia este casa mea, sunt un calator innrait si sunt permanent in cautare de experiente de calatorie inedite – mai ales cand vine vorba de vara, soare, plaja si activitati in aer liber. Motiv pentru care calatoresc tot timpul anului – atat in Grecia cat si in imprejurimi – iar pe blogul meu (da, da, esti chiar aici!) vei citi despre activitati si experiente de calatorie autentice. Experiente pe care le traiesc si pe care te invit sa le traiesti si tu!

Arunca-ti un ochi peste povestile mele de calatorie si, daca iti place ce citesti aici pe blog mi-ar face placere sa calatoresti si tu alaturi de mine. Fie pe harta (aici, pe blog, facandu-ti planurile de calatorie), fie intr-o calatorie reala! Ma gandesc ca in fiecare an sa organizez cel putin o excursie pe care sa o faca alaturi de tine, cel mare ma citesti. Ce zici, cum ti se pare ideea? Ai vrea sa vii si tu cu mine?

De-a lungul timpului mi-am facut multi prieteni calatori si abia astept sa cunosc si alti calatori pasionati ca si mine. Tocmai pentru ca ai ajuns aici ma bucur de cunostinta si te las in continuare cu articolele de pe blog, articole care descriu cel mai bine viata unui adevarat “Greek Explorer”!

Articolele pe care le vei gasi pe acest blog sunt scrise chiar de mine, insa pentru ca am in jurul meu multi calatori pasionati, vei gasi totodata cateva povesti de calatorie si de la o parte dintre prietenii mei. Te invit sa descoperi frumusetea Greciei alaturi de noi!

Lectura placuta!