Let’s travel together.

Greek Explorer – 3 ani de existenta si 1 an de blog

Salutare!

Astazi este ziua mea si, fiind o zi atat de speciala, vreau sa-mi impart bucuria cu tine.

Nici nu stiu cand au trecut 3 ani de cand agentia de turism Tramp Travel mi-a dat vocea si pesonalitatea pe care o am astazi. Nu pot decat sa le multumesc si sa le fac frumoase toate vacantele viitoare 🙂

Totul a inceput in primavara lui 2015 cand cei de la Tramp Travel au avut ideea de a organiza cateva tururi tematice in Grecia.  Primul tur tematic imi poarta numele si asa am luat fiinta. Turul a fost atunci dedicat promovarii Greciei, s-a numit: “#GreekExplorer: Corfu, Evia si Grecia continentala” iar la el au luat parte mai multi jurnalisti, bloggeri si fotografi din Romania. Ei au dus foarte frumos vestea si frumusetea Greciei mai departe. Mai multe detalii despre tur gasesti aici.

Atunci a pornit totul si nimeni nu stia ce va fi mai departe. In urmatorii 2 ani au urmat cateva tururi individuale ale turistilor prin frumoasa Grecie si multe ganduri ce duceau spre mine. Apoi am capatat voce si, daca tot am capatat-o, am zis sa o folosesc, nu?

Am pus lucrurile pe hartie, iar in 10 aprilie 2017 am lansat blogul Greek Explorer (tocmai a implinit 1 an) adica cel pe care il citesti chiar acum.

Apoi au urmat o multime de calatorii in insorita Grecie, am strans amintiri si am scris aici pe blog despre locurile pe care le-am vazut. Ei bine, am reusit sa scriu numai despre o mica parte din ele, insa acum, ca tot vine vara si sunt convins ca esti in cautarea destinatiei de vacanta, vor urma o serie de articole pline de inspiratie si dor de duca.

Si pentru ca nu pot lasa sa treaca ziua mea de nastere asa, fara cadouri, ma bucur sa iti spun ca am eu un cadou pentru tine.

Pregatesc un material special despre “Destinatiile de Top ale Greciei continentale“, material pe care ti-l pun la dispozitie pe email, daca esti abonat la newsletterul meu. Materialul este inca in lucru pentru  ca vreau sa fie cat mai bine documentat posibil (asta pe langa informatiile aflate de mine cand am vizitat aceste locuri) insa va fi gata cat de curand. Il vei primi pe email in data de 15 mai 2018 – vreau sa marchez cumva cu acesta startul sezonului de vara 2018. Stii ca in Grecia vara incepe mai devreme banuiesc 🙂

Astfel, daca vrei sa primesti noutati de la mine de aici inainte, inclusiv materialul despre “Destinatiile de Top ale Greciei continentale” te rog sa te abonezi la newsletter fie pe formularul de mai jos, fie pe formularul din coloana din dreapta a blogului. In cazul in care esti deja abonat la newsletter nu trebuie sa mai faci nimic – vei primi automat pe 15 mai 2018 materialul promis.

Iti multumesc ca ma citesti. Te salut cu drag pana data viitoare!

Al tau Greek Explorer

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.