Let’s travel together.

Skiathos si Skopelos, locul de filmare al “Mamma Mia!”

Daca Grecia mai avea nevoie de si mai mult renume, iata ca din 2008 incoace, insulele Skiathos si Skopelos au inceput sa atraga foarte multi vizitatori datorita filmului “Mamma Mia!” care s-a filmat aici.

skiathos-si-skopelos-locul-de-filmare-al-mamma-mia-3

Este drept, renumele actorilor Meryl Streep si Pierce Brosnan au un cuvant greu de spus, insa se pare ca muzicalul “Mamma Mia!” a fost si cel care s-a bucurat si de cel mai mult succes fata de alte muzicaluri realizate in aceesi perioada.

Filmul este despre dorinta lui Sophie Sheridan, o tanara care urmeaza sa se casatoreasca si care are o singura dorinta: sa afle cine este tatal sau, iar acesta sa fie prezent la nunta ei.

Povestea este una amuzanta si se complica in momentul in care Donna Sheridan (Meryl Streep), mama lui Sophie ii spune ca nu stie cu exactitate cine este tatal si ca exista 3 posibilitati. Sophie ii gaseste pe toti cei 3 barbati si le trimite cate o invitatie la nunta. Partea cea mai interesanta a filmului etse ca toti 3 accepta invitatia si sosesc rand pe rand pe insula Kalokairi (Skopelos) pentru nunta. Mai multe nu voi dezvalui despre film pentru ca ma gandesc ca poate ti-am starnit deja curiozitatea si vrei sa il vezi si tu 🙂

skiathos-si-skopelos-locul-de-filmare-al-mamma-mia-2

Uite aici un teasing al filmului:

Chiar daca locul principal de filmare a fost insula Skopelos, filmarile s-au extins si in unele parti din insula alaturata, Skiathos.

Am avut norocul sa ajung si eu in una din locatiile in care s-a filmat “Mamma Mia!”, adica pe plaja Koukounaries – Insula Skiathos, in 2015, alaturi de cei care m-au insotit in primul tur #GreekExplorer pe care l-am facut (gasesti mai jos o fotografie cu plaja pe timp de vara si una cu participantii din turul facut de mine). Pe vremea aceea nu vazusem filmul, insa la intoarcerea din insula Skiathos primul lucru a fost sa il caut pentru a vedea in ce masura recunosc plaja respectiva.

Plaja Koukounaries – Skiathos (credit foto: SkiathosIsland.com)

skiathos-si-skopelos-locul-de-filmare-al-mamma-mia-1

Participanti la primul tur #GreekExplorer in 2015 (Credit foto: CalinStan.com)

Tu ai fost oare in Skiathos sau in Skopelos? Sunt curios cum ti s-a parut si daca te-ai intalnit totodata cu…fanii filmului Mamma Mia. Stiu ca in special vara sunt foarte multi vizitatori care ajung aici in urma vizionarii acestui film.

Cu drag, al tau Greek Explorer

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.